• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Leeuwarden nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Leeuwarden? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Leeuwarden € 269
  Taxi Leeuwarden Utrecht € 269
 • Taxi Utrecht Leeuwarden

  Taxi Utrecht Leeuwarden nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Leeuwarden of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Leeuwarden Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Leeuwarden opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Leeuwarden prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Leeuwarden Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Leeuwarden vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, start- en finishplaats van de Friese Elfstedentocht, maar bovenal Nassau-stad. Een stad met verrassende winkels, boeiende musea, spetterende evenementen en een historisch centrum met meer dan 500 monumenten. In 1584 werd Willem Lodewijk van Nassau – Dietz aangesteld als eerste Friese stadhouder, hij resideerde in Leeuwarden. Bijna twee eeuwen lang is Leeuwarden een Hofstad geweest. De stadhouders die hier resideerden zijn de voorouders van ons huidig koningshuis. Nog steeds kan in Leeuwarden het spoor van de Friese Oranje Nassaus gevolgd worden. Het Hofstadverleden is goed terug te vinden in de vele monumenten die de stad rijk is.

 • Taxi Utrecht Leeuwarden nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!