• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Nieuwegein Schiphol

  Taxi Nieuwegein Schiphol nodig? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. U reist met onze Taxi Nieuwegein Schiphol service vanuit Nieuwegein tegen een voordelig en vast tarief.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol. Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Nieuwegein

  Taxi Schiphol Nieuwegein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. En brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Nieuwegein.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Nieuwegein Schiphol vervoer. Daarnaast kunt tegen vaste en scherpe tarieven vanuit Nieuwegein ook naar andere bestemmingen vervoerd worden. Zie hiervoor onze pagina Taxi Nieuwegein!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden echter geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los vervoerd worden.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden? 
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Nieuwegein

  Nieuwegein is een gemeente en voormalige groeikern in de provincie Utrecht ten zuiden van de prachtige stad Utrecht. Het is dus gelegen aan de rivier de Lek. Nabij de buurgemeenten IJsselstein in het westen. Daarnaast ligt Vianen in het zuiden en Houten in het oosten. Nieuwegein is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen de A2 de A12 en de A27. Het staat daarom ook bekend om zijn centrale ligging. In Nieuwegein is het St. Antonius Ziekenhuis gevestigd, onder meer bekend vanwege zijn specialisatie op het gebied van cardiologie.

  Over Schiphol

  Schiphol is dus de vierde luchthaven van Europa als je kijkt naar het aantal passagiers. We kunnen trots zijn, Schiphol is dus ook de oudste internationale luchthaven ter wereld. De luchthaven staat nog steeds op dezelfde plaats waar 90 jaar geleden de eerste vliegtuig opsteeg. Dit is dus meer dan 90 jaar geleden, op 19 september 1916. Schiphol is ook een van de laagst gelegen luchthavens ter wereld. Het ligt in een polder, het Haarlemmermeer, die tussen 1848 en 1852 werd drooggemalen. Het vliegveld ligt 4,5 meter onder zeeniveau. Sinds 1980 heeft de luchthaven bijna 200 internationale prijzen gewonnen. Luchthaven blinkt uit als een van de beste luchthavens van Europa en zelfs van de wereld.

  Taxi Nieuwegein Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!