Taxi Nieuwegein Schiphol nodig? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. U reist met onze Taxi Nieuwegein Schiphol service vanuit Nieuwegein tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol. Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Nieuwegein Schiphol

155
90
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Nieuwegein Schiphol

195
120
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Nieuwegein

Taxi Schiphol Nieuwegein nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. En brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Nieuwegein.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Nieuwegein Schiphol vervoer. U kunt tegen vaste en scherpe tarieven vanuit Nieuwegein ook naar andere bestemmingen vervoerd worden. Zie hiervoor onze pagina Taxi Nieuwegein!

Wilt u een andere prijsopgave? Dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Nieuwegein is een gemeente en voormalige groeikern in de provincie Utrecht ten zuiden van de stad Utrecht. Het is dus gelegen aan de rivier de Lek. Nabij de buurgemeenten IJsselstein in het westen. Vianen in het zuiden en Houten in het oosten. Nieuwegein is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen de A2 de A12 en de A27. Het staat daarom ook bekend om zijn centrale ligging. In Nieuwegein is het St. Antonius Ziekenhuis gevestigd, onder meer bekend vanwege zijn specialisatie op het gebied van cardiologie.

Over Schiphol

Schiphol is dus de vierde luchthaven van Europa als je kijkt naar het aantal passagiers. We kunnen trots zijn, Schiphol is dus ook de oudste internationale luchthaven ter wereld. De luchthaven staat nog steeds op dezelfde plaats waar 90 jaar geleden de eerste vliegtuig opsteeg. Dit is dus meer dan 90 jaar geleden, op 19 september 1916. Schiphol is ook een van de laagst gelegen luchthavens ter wereld. Het ligt in een polder, het Haarlemmermeer, die tussen 1848 en 1852 werd drooggemalen. Het vliegveld ligt 4,5 meter onder zeeniveau. Sinds 1980 heeft de luchthaven bijna 200 internationale prijzen gewonnen. Luchthaven blinkt uit als een van de beste luchthavens van Europa en zelfs van de wereld.
Taxi Nieuwegein Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

Scan de code