• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tiel Amsterdam

  Taxi Tiel Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Tiel naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Tiel.

  PRIJZEN
  Taxi Tiel Amsterdam€139,-
  Taxi Amsterdam Tiel€139,-

  U reist met onze taxiservice vanuit Tiel naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Ook geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Tiel naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Tiel

  Taxi Amsterdam Tiel nodig? U kunt ook door in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Tiel wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Tiel en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps 

  Afstand: ± 81 km

  Reistijd: ± 1 u en 5 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Tiel

  Tiel is een stad en gemeente in de provincie Gelderland, in de streek Betuwe (en daarbinnen in de Tielerwaard). Tiel wordt als de hoofdplaats van de Betuwe beschouwd. Wapen van de gemeente Tiel. De gemeente Tiel is per 1-7-1956 vergroot met een deel van de gemeente Wadenoijen (met name Drumpt en Passewaaij), en in 1978 met een deel van de gemeente Zoelen (zijnde de dorpen Wadenoijen en Kapel-Avezaath en een stukje buitengebied van Kerk-Avezaath O van de A15. De nieuwe gemeentegrenzen Buren-Tiel zijn toen ter plekke langs de A15 getrokken).

  Taxi Tiel Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!