• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Utrecht Gent € 350
  Taxi Gent Utrecht € 350
 • Taxi Utrecht Gent

  Taxi Utrecht Gent nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Gent of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Gent Utrecht

  Taxi Gent Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Gent opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Gent prettig af! Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Gent Utrecht nodig?

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Gent vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Prachtige Gent

  De Vlaamse stad Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen en daarom de tweede gemeente van Belgie, na Antwerpen. De haven van Gent was in die tijd na Parijs de tweede haven van Europa. De welvaart als gevolg van nijverheid, handel en tolgelden in de haven zorgden ervoor dat Gent ook tot de rijkste steden van Europa behoorde. De weelde van vroeger is tegenwoordig nog terug te zien aan de prachtige panden in het centrum van Gent, maar vooral in de vele kerken die de stad telt. Dankzij de rijke historie is Gent een populaire stad onder nationale en buitenlandse toeristen. Zij komen een kijkje nemen naar de pracht en praal van weleer. De vele fraaie gevels die de stad telt vertellen ieder hun eigen verhaal en zijn tegenwoordig goed beschermd. De regels omtrent deze monumenten is beperkt tot het exterieur van de panden.

  Taxi Utrecht Gent nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!