• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Hilversum € 59
  Taxi Hilversum Utrecht € 59
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Hilversum

  Taxi Utrecht Hilversum nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Hilversum? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Hilversum of vice versa. U reist met Taxideluxe altijd privé. U wordt tevens nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Hilversum Utrecht

  Taxi Hilversum Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Hilversum opgehaald worden, sluit daarom uw bezoek aan Hilversum prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Taxi Utrecht Hilversum nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Hilversum

  Hilversum is gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en is zeker een bezoekje waard. De stad is gelegen in het Gooi en wordt omringd door bos en heide. Tal van BN’ers hebben hun onderkomen in één van de vele riante villa’s in het Gooi. Hilversum is dan ook de ideale plek om BN’ers te spotten. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Gooi. Maak een heerlijke wandeling over de hei of huur een bootje op de Loosdrechtse Plassen. Niet alleen is Hilversum de ideale uitvalbasis voor een dagje natuur, maar is het ook dé mediastad van Nederland. Voor liefhebbers van televisie, radio, film en muziek is een bezoek aan Beeld en Geluid  een zekere aanrader. Taxi van Hilversum naar Utrecht nodig?

  Over Utrecht

  Het kloppende hart van Nederland. In het jaar (2015) was Utrecht het decor voor de start van de Tour de France.  Bovendien een jaar bomvol leuke en sportieve activiteiten in de stad. Bovendien is het een stad met unieke dynamiek. Daarnaast is de stad klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is ook rijk aan cultuur en historie en bruist van het leven.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!