• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Arnhem Amsterdam

  Taxi Arnhem Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Arnhem naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Arnhem.

  PRIJZEN
  Taxi Arnhem Amsterdam€195,-
  Taxi Amsterdam Arnhem€195,-

  .

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Arnhem naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Arnhem naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Arnhem

  Taxi Amsterdam Arnhem nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen, Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Arnhem wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe. Taxi Arnhem Amsterdam nodig?

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Arnhem Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Arnhem en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 100 km

  Reistijd: ± 1 u 20 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Over Amsterdam

  Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. De hoofdstad kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuit-breidingen, waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé beziens-waardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops. 

  Over Arnhem

  De stad is onlosmakelijk verbonden met mode door de modeacademie ArtEZ. Maar ook het bruisende hart van Arnhem, de Korenmarkt, is bekend dankzij de vele terrasjes, café’s en restaurants. Daarnaast heeft deze Gelderse hoofdstad op cultureel gebied veel te bieden en zijn er  volop wandel-, fiets- en relaxmogelijkheden. En dan vergeten we bijna de attracties Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum te vermelden. Arnhem is echt een bezoek waard. Arnhem behoort tot de meest aantrekkelijke steden van Nederland en is niet voor niets in 2007 en 2009 uitgeroepen tot beste binnenstad.

  Taxi Arnhem Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!