Taxi De Bilt Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van De Bilt naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi De Bilt Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 100,- 

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi De Bilt Schiphol

160
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi De Bilt Schiphol

200
130
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol De Bilt

Taxi Schiphol De Bilt nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in De Bilt.

Diensten Taxi De Bilt Schiphol

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Bilt Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over De Bilt

De Bilt ligt in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan. Uit het samenstellen van de gemeente De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek,Hollandsche Rading en GroenekanDe. Station Bilthoven aan de spoorlijn Utrecht-Amersfoort. De andere helft van station Hollandsche Rading aan de spoorlijn Utrecht-Hilversum (het perron richting Utrecht). De snelwegen A28 en A27 lopen ook langs of door de gemeente.Gemeente De Bilt grenst in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied is door provincie Utrecht, het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, het Utrechts Landschap, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de gemeente De Bilt en de gemeente Utrecht een herinrichtingsplan.

Over de luchthaven

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. De vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt).Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van een aantal Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Taxi De Bilt Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800

Scan de code