• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Bilt Schiphol

  Taxi De Bilt Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van De Bilt naar Schiphol voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi De Bilt Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 85,- 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. Daarom staan we garant voor heldere en transparante taxi service. Om die reden zouden wij u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 110,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol De Bilt

  Taxi Schiphol De Bilt nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld een vervroegde aankomst of vertraging van het vliegtuig. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact op met u, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in De Bilt.

  Diensten Taxi Deluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Bilt Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk ook altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over De Bilt

  De Bilt ligt in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan. Uit het samenstellen van de gemeente De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek, Hollandsche Rading en Groenekan. De snelwegen A28 en A27 lopen langs of door de gemeente. Daarnaast grenst de gemeente de Bilt in het zuidwesten aan de Voordorpse polder. Voor dit gebied is door provincie Utrecht, het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, het Utrechts Landschap, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de gemeente De Bilt en de gemeente Utrecht een herinrichtingsplan.

  Over de luchthaven

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Daarnaast een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was echter in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Schiphol is bovendien de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Het vliegveld ligt tevens in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Ook is Schiphol de thuishaven van een aantal Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Taxi De Bilt Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Chat met ons!