• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Keulen nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Keulen? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Keulen € 399
  Taxi Keulen Utrecht € 399
 • Taxi Utrecht Keulen

  Taxi Utrecht Keulen nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Keulen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Keulen Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Keulen opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Keulen prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Keulen Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Keulen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wat een heerlijke stad, en dat slechts op twee uurtjes rijden vanaf Utrecht. Lekker flaneren over de rijnboulevard of genieten van een “Kölsch”  in een bruin cafeetje. Maar ook een bezoek aan het chocolade museum mag zeker niet ontbreken.  Ken je het nog van vroeger? Eau de cologne? Of te wel het geurtje van Oma met de beroemde nummers 4711?  Eau de cologne staat voor Keuls water. De Glockengasse waar het beroemde luchtje vandaan komt behoort tot een stukje Historisch erfgoed. Ondanks dat Keulen de vierde stad van Duitsland is, is de sfeer altijd goed, het doet zelfs een beetje denken aan het bourgondische wat wij kennen van Brabant en Limburg.   Net als deze twee provincies ligt Keulen ook onder de rivieren. Veel Nederlanders reizen in December af naar de Domstad,  om één van de vele kerstmarkten te bezoeken, wat een geweldige sfeer hangt er dan in de stad.  Toch biedt de stad in de zomer ook erg veel, de stad bruist van de cultuur en veel nationale en internationale artiesten weten de diverse (pop)podia goed te vinden. Het centrum van Keulen is een waar paradijs voor shoppers, het centrum rondom de beroemde Dom van Keulen is gevarieerd genoeg om elke shopper te verwennen.

 • Taxi Utrecht Keulen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!