• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Kockengen Rotterdam Airport  €110
  Taxi Rotterdam Airport Kockengen € 110
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Kockengen Rotterdam Airport

  Taxi Kockengen Rotterdam Airport nodig? Wilt u ontspannen vanuit Kockengen met onze taxi service van of naar Rotterdam Airport? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Kockengen Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 110,-

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Kockengen

  Taxi Rotterdam Airport Kockengen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Kockengen.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Kockengen en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 54 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. Daarnaast worden de passagiers per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Kockengen

  Bezienswaardigheden in Kockengen zijn de Nederlands Hervormde Kerk uit de 15e eeuw! Bezoek daarna de historische kern die tussen de twee kanalen de Heicop en de Bijleveld is te vinden. Het dorp telt ondertussen maar liefst 35 rijksmonumenten. Het cope landschap met smalle stroken ontgonnen land rond het dorp vindt zijn oorsprong bij de ontginningen in de 13e eeuw. Ten zuiden van het dorp staat de welbekende Kockengense Molen, deze molen stamt uit 1675.

  Taxi Kockengen Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!