• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Hilversum - Rotterdam Airport  € 149
  Taxi Rotterdam Airport - Hilversum  € 149
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Hilversum Rotterdam Airport

  Taxi Hilversum Rotterdam airport nodig? Ontspannen vanuit Hilversum met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxi service van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van €149,-.

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf en geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Hilversum

  Taxi Rotterdam Airport Hilversum nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Hilversum.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Hilversum vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Hilversum en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 82 km

  Reistijd: ±  60 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Hilversum

  Hilversum is de mediastad van Nederland. Ondertussen zitten er nergens anders in ons land zoveel publieke en commerciële radio- en televisieomroepen. En dat al vanaf de jaren twintig, toen de Nederlandse Seintoestellen Fabriek zich in Hilversum vestigde. Met de bouw van de televisietoren, een voorloper van de huidige die nog hoog boven Hilversum uittorent, was en bleef dit de logische locatie voor de omroepen. Maar dat zijn niet de enige mediabedrijven binnen de gemeente. Ook de grootste facilitaire bedrijven en vele kleine en grote productiebedrijven zitten in Hilversum. De meeste daarvan zijn gevestigd op of rond het Media Park. Het meest bijzondere bedrijventerrein van Nederland. In totaal werken zo´n 10.000 mensen in de Hilversumse media-industrie. Hiervan werken er 6.000 op het Media Park.

  Taxi Hilversum Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!