• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Leuven nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Leuven? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Leuven € 329
  Taxi Leuven Utrecht € 329
 • Taxi Utrecht Leuven

  Taxi Utrecht Leuven nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Leuven of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Leuven Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Leuven opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Leuven prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Leuven Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Leuven vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Over Leuven

  De bruisende stad Leuven heeft een ruime historische binnenstad. Het meest ruim bemeten plein is het Monseigneur Ladeuzeplein. Hier vind je de grote bibliotheek van de universiteit van Leuven. Regelmatig worden hier markten georganiseerd en is het de plaats voor de jaarlijkse kermis. Ook vind je hier ieder jaar de kerstmarkt. Een ander bijzonder groot plein is het Martelarenplein. Regelmatig is dit het toneel voor grote en kleine evenementen. Je vindt dit plein aan het einde van de drukke winkelstraat ‘Bondgenotenlaan’. Twee andere bekende pleinen van de stad zijn de Grote Markt en de Oude Markt. Eigenlijk kun je niet om de Grote Markt heen. Het ligt namelijk op het drukke toeristische kruispunt van de stad. Dit autovrije plein is heeft regelmatig culturele evenementen. De Oude Markt staat ook wel bekend als ‘langste toog ter wereld’. Veel van het uitgaansleven begint hier.

  Taxi Utrecht Leuven nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!