• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Woerden Amsterdam € 85
  Taxi Amsterdam Woerden € 85
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Woerden Amsterdam

  Taxi Woerden Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Zeist naar Amsterdam voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Woerden. Boek gemakkelijk online!

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Woerden naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Zeist naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Woerden

  Taxi Amsterdam Woerden nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Woerden wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Woerden Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Taxi Woerden Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Reisinformatie

  De weg tussen Woerden en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 42 km

  Reistijd: ± 42 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Woerden

  Van oorsprong is Woerden een echte Boerenmarktstad. De boeren, burgers, buitenlui, de kaas, de Koeienmarkt en de vele plaatselijke producten zijn niet meer weg te denken uit de kleine stad. Bewonder ook het handjeklap op de Boerenkaarsmarkt waar de prijzen nog steeds op de historische kaasbel wordt genoteerd. Ontdek ook meer over de historie van kaas tijdens een kaas-stadswandeling onder leiding van een Gilde gids. Met ander woorden, er valt genoeg te beleven in Woerden. Wilt u bijvoorbeeld kunstwerken op een andere manier bekijken dan in een atelier? Dat kan nu in Woerden! In vele winkeletalages in de binnenstad van Woerden hangen kunstwerken van verschillende kunstenaars. Zoals de prachtige schilderijen in de etalages van Karit Patisserie, Arthur&Willemijn en de net nieuwe Buro Fudge.

   

Open chat
Chat met ons!