• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vinkeveen Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Vinkeveen naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Vinkeveen. Boek ook gemakkelijk online!

  PRIJZEN
  Taxi Vinkeveen Amsterdam€70,-
  Taxi Amsterdam Vinkeveen€70,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Vinkeveen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Vinkeveen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Vinkeveen

  Taxi Amsterdam Vinkeveen nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Vinkeveen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Onze Diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Vinkeveen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Reisinformatie

  De weg tussen Vinkeveen en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 25 km

  Reistijd: ± 25 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Vinkeveen

  Vinkeveen is dus een klein dorpje gelegen tussen de grote steden Utrecht en Amsterdam. Het dorpje valt dus onder de gemeente De Ronde Venen en is gelegen in de provincie Utrecht. Vinkeveen is onder velen onder ons met name bekend om de prachtige Vinkeveense Plassen. Je hebt hier de mogelijkheid tot duiken, maar er wordt er ook veelal gevaren en gezeild. Het water is een van de schoonste in Nederland. Er zijn een twaalftal zandeilanden aangelegd in de plassen. Leuke Bezienswaardigheid in Vinkeveen is toch wel de toren van de hervormde (PKN) kerk gelegen aan de Herenweg.

Open chat
Chat met ons!