• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Leiden € 109
  Taxi Leiden Utrecht € 109
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Leiden

  Taxi Utrecht Leiden nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Leiden? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Leiden of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé. U wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Leiden Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Leiden opgehaald worden, sluit daarom uw bezoek aan Leiden prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Leiden vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Taxi Utrecht Leiden nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Leiden

  Leiden is een bruisende studentenstad en een van de oudste steden van Nederland. In de vroege middeleeuwen was Leiden al een voorname stad. Echter, de stad werd pas echt belangrijk in de Gouden eeuw. De huidige binnenstad met zijn prachtige grachten en singels herinneren nog steeds aan deze tijd een geven Leiden zijn speciale gezicht. In de eeuwen hierna liep de economie terug en daarmee ook het bevolkingsaantal. Pas vanaf de twintigste eeuw profileerde Leiden zich vooral als toeristen stad. Daarnaast is leiden ook wel bekend als centrum van kennis en technologische ontwikkelingen. Het academisch ziekenhuis en de universiteit dragen hier mede aan bij. Leiden is een erg sfeervolle stad. Voor wie liever zich niet in de drukte waagt is Leiden een prima alternatief. Ook hier heb je de mooie grachten en oude gebouwen. Leiden is zeker de moeite waard voor en dagtripje.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!