• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht

  Taxideluxe, uw taxivervoerder van en naar Utrecht. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxideluxe is gespecialiseerd in voordelig vervoer van en naar Utrecht. Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren... Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op.

  Wij zijn u graag van dienst!Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen;

 • Taxi Utrecht 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxideluxe voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de afgesproken bestemming vervoerd.  U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Chauffeurs van Taxi Utrecht zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi van of naar Utrecht nodig? Bel 030 - 2 600 800

  Welkom in Utrecht!Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea.Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Utrecht bruist van het leven. 70.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen. Gastvrije restaurants. Dát is Utrecht.

Chat met ons!